سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Tue 14 May 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۰:۱۳:۲۴

هویت جهادی،37 سال خودباوری و بالندگی؛
پیشنهاد اجرای طرح پژوهشی در میدان نفتی سروش

باشگاه خبری فراساحل: رییس پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی از اجرای طرح پژوهشی در میدان نفتی سروش از برنامه‌های آتی پژوهشکده عنوان کرد و گفت: گروه زمین شناسی محیطی پژوهشکده در حال پاکسازی آلودگی نفتی از آبخوان منطقه ری است. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل ازایسنا، دکتر میرزایی با بیان اینکه فرهنگ جهادی، زیر مجموعه‌ای از فرهنگ اصیل اسلامی است و به معنای داشتن روحیه جهادی برای انجام کارهای سخت است، اظهار کرد: این فرهنگ، محصور در زمان و مکان خاصی نیست ولی می‌تواند در جوامع و به ویژه محیط‌های سازمانی خاصی شکوفا و بارور و در نهایت منجر به کسب موفقیت‌های بزرگ در جوامع بشری شود.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ جهادی یعنی تلاش در راه رضای خدا گفت: انجام کارهای سخت با امکانات کم و سرعت زیاد، اعتماد به جوانان، انجام کارها به صورت گروهی، اعتقاد به مشورت در قالب شوراهای تخصصی، انجام کارها به شکل حرفه‌ای توسط افراد متخصص و متعهد و سپردن مسئولیت‌ها به آنها و در یک کلام شایسته سالاری از نتایج توجه به فرهنگ جهادی است. رییس پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی نهادی است که فرهنگ غالب آن فرهنگ جهادی است، افزود: با توجه به اینکه این نهاد انقلاب اسلامی به صورت ذاتی یک نهاد علمی ـ فرهنگی است از این رو جهاد علمی نیز در آن شکل می‌گیرد و همانطوری که جهاد نظامی می‌تواند منجر به پیروزی‌های بزرگ در عرصه‌های نظامی شود، جهاد علمی نیز می‌تواند منجر به حرکت‌های عظیم در مسیر توسعه و پیشرفت علمی کشور و در نهایت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شود.

وی جهت‌گیری جهادگران این نهاد را به انجام جهاد علمی به شکل کاملا کاربردی و در جهت نیازها و حل مشکلات کشور دانست و ادامه داد: در آینده نزدیک شاهد کسب موفقیت‌های شگرف در این عرصه خواهیم بود و خوشبختانه جهاد دانشگاهی با حرکت برنامه‌ای در این راستا توانسته است نسبت به نهادینه کردن فرهنگ جهادی در کشور گام کوچکی بردارد. امیدوارم با برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده، این نهاد بتواند در آینده، گام‌های جدی‌تری نیز در این مسیر بردارد.


اجرای طرح پژوهشی در میدان نفتی سروش
وی در ادامه با اشاره به طرح‌های سال گذشته گروه زمین شناسی نفت نیز اظهار کرد: طرح "مطالعه جامع حوضه رسوبی (پتروگرافی، ژئوشیمی، پالینولوژی) و چینه نگاری سکانسی سازندهای فراقان، زاکین و سرچاهان- سیاهو در میدان پارس جنوبی (چاه شماره SPD1-14) و انطباق نتایج با میادین مجاور" با حمایت شرکت نفت و گاز پارس صورت گرفته است که از چندین جنبه منحصر به فرد و در نوع خود اولین مورد از این دست مطالعات در بسیاری از جهات است. رییس پژوهشکده علوم پایه کاربردی ادامه داد: در این پروژه 2 چاه SPD1-14 و G-05 در دو میدان پارس جنوبی و گلشن مورد مطالعه قرار گرفتند. هر کدام از این چاه‌ها از جهاتی دارای اختصاصات منحصر به فرد خود بود. چاه حفاری شده در فاز 14 پارس جنوبی تنها چاه حفاری شده در خلیج فارس است که تا شیل‌های سیلورین (که به باور بسیاری از پژوهشگران سنگ منشا هیدروکربورهای میدان پارس جنوبی است) حفاری شده است.

وی افزود: عملا می‌توان گفت که مطالعات صورت گرفته در چاه SPD1-14 اولین مطالعه بر روی سیستم نفتی پالئوزوئیک در خلیج فارس است. چاه حفاری شده در میدان گلشن  G-05 تنها چاهی است که در آن از یک بازه حدودا 80 متری برای اولین بار از آواری‌های زیر سازند دالان مغزه تهیه شده بود. میرزایی گفت: با این کار مطالعه صورت گرفته بر روی ماسه سنگ‌های سازند فراقان (که دارای کیفیت مخزنی است) برای اولین بار در یک چاه با تفکیک پذیری بالا به خصوص از نظر رسوب شناسی و چینه شناسی مورد مطالعه قرار می‌گیرد. وی به برنامه‌های آینده گروه زمین شناسی نفت اشاره کرد و افزود: پیشنهاد اجرای طرح پژوهشی در میدان نفتی سروش یکی از برنامه‌های آینده است. این طرح پژوهشی با هدف بررسی ژئوشیمیایی مخزن نفتی میدان سروش صورت می گیرد. با انجام این طرح مشکل افت تولید به دلیل تشکیل tar mat و احتمالا آسفالتین مورد بررسی قرار خواهد گرفت و احتمالا راهکارهای لازم جهت جلوگیری از این افت تولید پیشنهاد خواهد شد. رییس پژوهشکده علوم پایه کاربردی ادامه داد: پیشنهاد اجرای طرح پژوهشی با هدف مانیتورینگ (پایش) ژئوشیمیایی مخزن میدان پارس جنوبی برای پیش‌بینی تغییرات در ترکیب شیمیایی سیالات هیدروکربوری و جلوگیری از تغییر ترکیبی که منجر به افت تولید خواهد شد، نیز از دیگر برنامه های این گروه است.



  کد خبر : 4190
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :